Blogg

Drømmestranden på Karpathos. 

Et kvarters gange langs en smal sti, litt klatring ned mot stranda, og stigen til slutt. To trinn på de våte stenene og du er nede på denne bittelille stranda – et sted ikke langt fra Agia beach.

karpathos-strand

På denne lille drømmestranda med rullestein og deilig, varmt vann kan du være helt for deg sjøl om du er heldig. Den ligger bare et kvarters gange fra Kathys Island, et sted som norske Kathrine driver. Jeg dro dit på impuls en gang jeg hadde behov for innhenting og hvile, og møtet med menneskene på stedet, og atmosfæren der, gjør at jeg bare må reise dit igjen og igjen.

Veiledernettverk i Agders konferanse 2016 – Å samtale med barn og unge

Veiledernettverket i Agder arrangerer hvert år en konferanse for fagpersoner som jobber med veiledning. Dette året var fokus hjelpesamtaler for barn og unge. Er det spesielle hensyn vi som veiledere må ta når vi skal veilede barn og unge? Her er et fyldig referat fra konferansen  Veilederkonferanse i Agder 2016 .

IMG_2875

Aktuell bok om veiledning for barn og unge

Kreative teknikker som tankekart, hånddukker og modellen Livets tre, kan du lese mer om i  boka av Gunnar Eide og Rolf Rohde som sto for spennende og interessant innhold på årets veilederkonferanse.